Receptes Menjars d'Arreu del Món 2013

Käsekuchen

 KÄSEKUCHEN

(Pastís de formatge) (Alemanya)

 

 

 

Ingredients

 

Massa

- 250 g de farina
- 125 g de mantega
- 30 g de sucre
- 1 rovell d'ou
- 2 cullerades d'aigua
- Un polsim de sal

Farcit

- 750 g de mató
- ½ tassa d'oli
- 300 g de sucre
- 3 rovells d'ou
- 40 g de fècula
- Vainilla
- 3 clares d'ou

 

 

Preparació

 

Per a la massa:

Barregeu la farina amb la mantega, la sal, el sucre, el rovell d'ou i l'aigua. Pasteu bé tots els ingredients amb les mans. Deixeu reposar la massa en paper d'alumini 1 hora a la nevera.

Preescalfeu el forn a 180º.

 

Per al farcit:

Bateu el mató amb l'oli, el sucre, els rovells, la fècula i la vainilla. Bateu les clares al punt de neu i barregeu-les amb el farciment suaument.

 

Esteneu la massa en el motlle i aboqueu-hi el farcit. Coeu el pastís uns 50-60 min sense obrir el forn. Un cop cuit, deixeu-lo refredar.

 

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50