Receptes Menjars d'Arreu del Món 2013

Sequillos

 SEQUILLOS  (Catalunya)

 

INGREDIENTS

 

-         Dos ous

-         1 tassa petita (de cafè) de llet

-         1 tassa petita d'oli d'oliva

-         3 cullerades de sucre

-         1 copa d'anís

-         1 llimona rallada

-         Farina ( la que admeti)

-         Sucre

 

 

ELABORACIÓ

 

Passar la farina per un sadas i col·locar-la sobre el marbre o en un recipient.

Afegir tots els ingredients sense un ordre concret.

Barrejar tot fins que es formi una massa compacta i que no s'enganxi als dits.

Deixar-la reposar una estona.

Després, estirar-la ben estirada fent uns d'un corro, ja que ha de quedar molt fina.

Tallar la massa fent la forma que un vulgui.

Calenta oli i una vegada estigui molt calent afegir els talls de massa fins que quedin fregits i de color daurat.

Afegir sucre  per a donar el toc final.

BON PROFIT!!

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50