Receptes Menjars d'Arreu del Món 2018

DOMODAH VEGETARIANA Maribel Rodriguez GÀMBIA

Ingredients:

Arròs

Ceba

All

Tomàquet

Crema de cacauet

Pebrot

Pastanaga

Patata

Carbassa

Oli

Salsa picant: all i xili

 

Preparació:

Bulliu l'arròs.

Talleu la ceba, els pebrots, el tomàquet, la pastanaga i també talleu les patates i la carbassa però partiu-los per quatre mitats.

En una olla posar oli i sofregir la ceba, seguidament afegir la resta dels ingredients tallats juntament amb l'all i afegiu aigua. Ho deixeu cuinar durant 20 minuts. Quan la verdura estigui feta  afegiu la crema de cacauets i cuineu-lo durant 10 minuts més.

Per fer la salsa picant ralleu l'all, talleu el chili i el sofregiu amb oli en una paella.

Una vegada tot cuit. Serviu l'arròs amb la verdura  la salsa picant.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50