Adopcions

DYANGO

Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà
Edat: 3 anys

 

Soc un gos afectuós i simpàtic, m'agrada molt socialitzar. Tinc ganes de trobar una casa i una família on poder jugar i compartir moments.

Sé que si vens a veure'm, no marxaries sense mi!


SALOMON

Sexe: Mascle
Raça: Encreuament de Llebrer
Mida: Mitjà
Edat: 2 anys

 


Sóc tranquil, afectuós i independent. M'agrada estar amb gent i altres gossos, sóc 100% sociable. Potser sóc una mica tímid al principi però amb un parell de carícies veuràs com començo a bellugar la cua i a demanar-ne més. Tinc molta energia, si t'agrada fer esport t'hi puc acompanyar.

Busco una família que vulgui tenir-me sempre i que sigui afectuosa amb mi. Ets tu?

 


DANDY

Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà
Edat: 13 anys

Naixement09/01/2006

 

Sóc un gosset gran, tinc una edat i sóc tranquil i simpàtic amb un gran cor. Només vull donar afecte i m'agradaria tenir i fer companyia a algú especial. 

Fa temps que espero a algú amb qui compartir el meu amor i els meus dies, vine, que t'estic esperant!

 


MARENGU

Sexe: Mascle
Raça: Blau Rus
Mida: Mitjà
Edat: 7 anys

 

Sóc un gat que vaig arribar al Centre fa mesos i em van trobar perdut i ferit pels carrers de Castelldefels, vaig arribar molt desorientat. 

Encara avui, no m'acostumo al fet que en donin tantes carícies ni coses bones. No sóc molt sociable i necessito que em vagin coneixent-me a poc a poc.

Si tens ganes d'adaptar-te a mi i de poder trobar un punt entre mig, jo sóc el teu gat. Vindràs a conèixer-me?


DARE

Sexe: Mascle
Raça: Encreuament de Setter 
Mida: Mitjà
Edat: 5 anys

 

Em vaig perdre per Castelldefels i la meva família no ha vingut a buscar-me.

Sóc un gos afectuós, simpàtic, juganer i molt sociable amb la gent, m'agrada que em toquin, m'acariciïn i que estiguin per mi. Això ho trobo a faltar. Amb els gossos del meu pati em porto molt bé, m'agrada estar amb ells i jugar.

Quan vaig entrar al Centre tenia molta por, de fet encara en tinc però vaig superant-la a poc a poc. M'agradaria trobar una llar on em tractessin bé.

Vine a conèixer-me, no te n'aniràs sense mi.


ADOPCIONS

L'adopció és un acte de solidaritat i d'humanitat molt gratificant, però també és un acte de responsabilitat. Si penses a tenir un animal de companyia, tingues present que és una decisió que marcarà els teus propers 12 anys i que cal cercar el consens de tota la família. Les decisions impulsives no resulten: és una responsabilitat tant moral com econòmica. A més, cal recordar que cada mascota té unes necessitats diferents que depenen del tipus d'animal, edat, mida... és convenient informar-se prèviament per saber quin animaló s'adapta més a les teves necessitats i/o consulta el veterinari.

Gats i gossos abandonats a Castelldefels es poden adoptar als centres i protectores que col·laboren amb  l'Ajuntament. Les entitats protectores col·laboren amb l'Ajuntament i fomenten l'adopció dels animals que hi tenen acollits alhora que vetllen per una adopció responsable.

El personal de les entitats assessora la persona adoptant perquè pugui escollir l'animal que s'adaptarà millor per les característiques a la seva nova llar i informa sobre les necessitats de l'animal (nivell d'activitat, atencions veterinàries, la normativa, etc.).

Els animals que es donen en adopció compleixen amb tots els requeriments legals per garantir que no seran reclamats i assegurar-ne les condicions de salut. L'animal es lliura desparasitat, esterilitzat, amb la vacunació pertinent i amb xip.   

Per a poder adoptar cal fer els següents passos:

  1. Contactar amb l'entitat escollida.
  2. Omplir la sol·licitud d'adopció i la resta de document que lliura el centre.
  3. Recollir la documentació i abonar les despeses d'adopció. En el cas d'un gos potencialment perillós (GPP), prèviament cal haver tramitat una llicència específica i una assegurança d'acord amb la normativa vigent.

La persona adoptant rebrà:

  1. L'animal amb el xip, vacunat, esterilitzat i desparasitat.
  2. Informació i assessorament presencial i en paper.
  3. La documentació que acredita el procés d'adopció i la cartilla sanitària amb les vacunacions.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50