Premis i Concursos Empresarials

14a Edició dels PREMIS DELTA a les Millors Iniciatives Empresarials 2018-2019

Del 17 DE DESEMBRE i fins el proper 31 DE GENER, resta obert el període de presentació de candidatures a les Millors Iniciatives Empresarials 2018-2019

El dijous, 13 de desembre, amb la Roda de Premsa portada a terme a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi, els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, varen presentar la Convocatòria de la Catorzena Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2018-2019. L'objectiu de la convocatòria és la de fomentar la creació, el desenvolupament i la consolidació d'empreses i comerços a cadascun dels municipis de la zona Delta del Baix Llobregat. Tanmateix, donen suport i reconeixement a l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les ciutats convocants com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica.

La presentació de la convocatòria es va celebrar amb la presència de les persones responsables de l'àrea de Promoció Econòmica de cadascun dels ajuntaments dels municipis participants, entre ells, Eva López Giménez (PSC), regidora de Regidora-delegada de Via Pública, Platja i Mobilitat, Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Castelldefels.


S'obre la convocatòria 

El període de presentació de candidatures, resta obert des del 17 de desembre i fins el proper 31 de gener. A Castelldefels, les candidatures s'han de presentar al Registre General de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Abans, però, poden rebre informació i orientació sobre la seva candidatura a La Guaita, Centre de Suport a l'Economia Local (Tel. 93 635 25 75).

Els guardons es distribuiran en 5 premis de 2.000 € per cadascuna de les millors iniciatives empresarials de cada municipi. És a dir:

  • Premi Delta a la millor iniciativa de Castelldefels: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Sant Boi de Llobregat: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Viladecans: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de El Prat de Llobregat: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Gavà: 2.000 €

Hi cap la possibilitat d'atorgar mencions honorífiques a d'altres empreses participants, però sense dotació econòmica.

Entre els criteris que guiaran les decisions del jurat per escollir les millors iniciatives empresarials, en destacaran l'originalitat de la idea, grau de definició del producte, coneixement del mercat, responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), viabilitat comercial i econòmica, potencial de creixement, aspectes innovadors, obertura a mercats exteriors, economia social i cooperativa, ús de les TIC, així com la qualitat d'una presentació final (novetat des de l'edició passada) que es desenvoluparà el mateix dia de l'entrega de premis, a celebrar el dijous 4 d'abril de 2019, a Sant Boi.

Requisit específic:

S'hi podran presentar empreses (i/ó autònoms) QUE HAGIN INICIAT LA SEVA ACTIVITAT EMPRESARIAL ENTRE L'1 DE GENER DE 2013, fins al 31 DE DESEMBREDE 2017. És important consultar les BASES per a més detalls sobre els requisits.

 

Què cal fer per participar-hi?

Per participar en el concurs, us recomanem que ens ho feu saber mitjançant correu electrònic a: promocio.economica@castelldefels.org i us enviarem la documentació en format editable (memòria i sol·licitud) que caldrà omplir i adjuntar al Registre de la OAC. Igualment, us farem un cop de mà per presentar la vostra candidatura.


+ Informació:

'La Guaita', Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels

  • Tècnics de referència: Ismael Garcès / Laura Rodríguez / Joaquím Quiroga
  • Lloc: Edifici 'La Guaita', Carretera de la Sentiu, 1.
  • Horari: Tots els dies, de 8:30 a 15:00 hores. Les tardes de dimarts a dijous, fins les 19:00 hores.
  • Telèfon: 93 635 25 75
  • Correu electrònic: promocio.economica@castelldefels.org


Documents de consulta i d'utilització per a participar:

 

Ajuntaments organitzadors:

 

Hi col·laboren:

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50