Obertes les inscripcions a l'edició de primavera 2019 del meRRRcafels, el mercat de venda i intercanvi d'objectes de 2a mà

Imatge
Aquesta edició del mercat se celebrarà el proper dissabte 30 de març a la plaça de l'Església

L'edició de primavera del meRRRcafels, el mercat de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar), va ser una de les propostes sorgides dels pressupostos participatius de la ciutat.

Tot i que aquesta edició es desvincula de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se sol celebrar a mitjans de novembre, els seus principals objectius continuen sent fomentar la reutilització dels productes (allargar-los la vida útil), promoure el consum responsable i la  reutilització com a pràctiques beneficioses per al medi ambient i sensibilitzar sobre la importància de practicar la norma de les 3R.

El meRRRcafels de primavera 2019 tindrà lloc dissabte 30 de març a la plaça de l'Església, entre les 10 del matí i les dues del migdia. 

La participació com a paradista obliga al coneixement de la normativa publicada en aquest enllaç

El preu per instal·lar-hi una parada és de 8€ (les entitats sense afany de lucre estan exemptes d'aquest pagament). Per fer la pre-inscripcio heu d'emplenar aquest formulari.

Com a activitats complementàries, el mercat comptarà amb animació, un taller de reutilització de la Jugateca Ambiental - AMB i els jocs de carrer “reciclats” de Guixot de 8.


Revisat: 01/03/2019

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50