Sant Jordi 2018

Imatge

Descarrega el programa en PDF

Diumenge 8 d'abril

De 10 a 21 h. Plaça Ajuntament. Mercat solidari amb activitats d'animació a càrrec de l'associació Barcelona Human Aid. Els fons recaptats es destinaran a diferents projectes d'activitats culturals realitzats a campaments de refugiats de Grècia i Síria.

 

Dimecres 11  d'abril

De 19 a 20.30 h. Sala Margarida Xirgu. Presentació de l'adaptació del llibre Los Amantes de Teruel de Juan Eugenio de Haztzenbusch a càrrec de l'autor local Ignacio Gamen. 

 

Fins al 13 d'abril

Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Fernàndez Jurado. EXPOSICIÓ COL·LECTIVA  DE PINTURA: “KOLORY“ d'alumnes del taller de pintura  de La cuarta pared.

Coordina: Iwona Flaszczynska . 

 

Divendres 13 d'abril

De 18 a 19 h. Sala Tallers infantil. Biblioteca RFJ. Taller " Univers Internet L'impacte ecològic d'Internet", t'imagines com és la teva petjada de carboni quan passeges per Internet?  a càrrec de Yolanda Zamora i Experimenta Art. Infants a partir de 7 anys.         

 

De 18.30 a 20 h. Espai de suport 1. Biblioteca RFJ. Taller de conversa en anglès: Ivy Day in the Committee Room de la col·lecció Dubliners, a càrrec de John Beattie.   

 

Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Fernàndez Jurado. EXPOSICIÓ COL.LECTIVA DE PINTURA: " KOLORY" d' alumnes del taller de pintura de la Cuarta Pared. Coordina: Iwona Flaszczynska

 

Dissabte 14  d'abril

21  h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Fernàndez Jurado. TEMPORADA DE MÚSICA 2018. Espectacle: Les cançons dels brigadistes amb Brossa Quartet de Corda. Preu entrada: 8 €. 

 

Dilluns 16  d'abril

19  h.  Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Fernàndez Jurado. DOCS. Les noies d'Alba Daurada. Entrada gratuïta. 

 

Dimarts 17  d'abril

De 19 a 20.30 h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Fernàndez Jurado. Taller Com fer el teu fill lector a càrrec de Nati Calvo. En col·laboració amb la Regidoria d'Educació.  

 

Dimecres 18 d'abril

De 18.30 a 20 h. Sala Margarida Xirgu. Taller Vine a ballar swing i prepara't per a la revetlla de Sant Jordi del dia 21 a càrrec de Balluga't. Per a totes les edats.   

 

De 19 a 20.30 h. Sala de suport 3, 2a planta Biblioteca RFJ: Tertúlia en anglès. Llegim Someone like you de Roald Dahl,  a càrrec de Rosa M. Cano.   

 

Dijous 19  d'abril

De 18.30 a 20 h. Sala taller infantil. Biblioteca RFJ. Taller El llibre animat: un flipbook amb imatges a càrrec de CLICme, petites experiències fotogràfiques.   

 

De 19 a 20.30 h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca RFJ. Tertúlia literària, llegim L'Imperi dels lleons  de l'autor Sebastià Bennasar, amb la presència de l'autor. Vine una estona abans i gaudeix d'un cafè amb Café de Finca. 

 

20 h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. VEREDICTE PÚBLIC I LLIURAMENT DELS PREMIS DEL XXX CONCURS DE FOTOGRAFIA SANT JORDI 2018, amb el tema: GRATACELS. L'exposició romandrà oberta fins al 6 de maig. Organitza: Castelldefels Cultura i el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. 

 

Divendres 20  d'abril

21  h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. TEMPORADA DE TEATRE 2018. Representació de  l'espectacle ESTIU  Preu entrada: 8 €. 

 

21 h. Església de Sta. Maria. Concert de Sant Jordi a càrrec de  les corals de Castelldefels. 

Organitza: Coral Margalló. 

 

Dissabte 21 d'abril

REVETLLA DE SANT JORDI i 6è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA RAMON FERNANDEZ JURADO

o D'11 a 12 h. al vestíbul i a la sala infantil, tallers: La Màgia dels llibres i Ens inventem la llegenda de Sant Jordi? Tres sessions a les 11, 11.25 i 11.45 h. Infants a partir de 4 anys. 

o De 12 a 12.45 h. a la plaça davant de la Biblioteca Espectacle Tria Contes per Sant Jordi, a càrrec de la cia. De Parranda. 

o De 13 a 14.30 h. Vermut Literatura + swing amb música en directe i l'escola de Swing Balluga't. Degustació de vermut i música en directe. 

 

Diumenge 22 d'abril

12  h Plaça de l'Església. Ballades de sardanes amb la  Cobla Baix Llobregat. 

19 h Plaça de l'Església. Concert de l'Associació Musical de Castelldefels.

 

Dilluns   23 d'abril. DIADA DE SANT JORDI

Parades de llibres i roses. De 10 a 21 h plaça de l'Església. 

Mostra de pintura al carrer. De 10 a 19 h plaça de l'Església / av. 1r de Maig. Organitza: Associació d'Artistes Plàstics de Castelldefels.

 

ESTAND de Castelldefels Cultura SANT JORDI 2018 

Teatre Plaza, Biblioteca Fernàndez Jurado i Servei Local de Català de Castelldefels

Horari de funcionament: De 10 a 14.30  i de 17 a 20 hores 

 

ESPAI D'ANIMACIÓ, CONTES I TALLERS AL PATI DE L'EDIFICI DE LA REPÚBLICA

Activitats organitzades per la Regidoria de Pau i Solidaritat i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

I com cada any les entitats del Consell municipal de Pau i Solidaritat tindran els seus estands.

HORARIS

o De 9.30 a 12 h i de 15 a 17 h. Farem tallers de punts de llibre i jocs al voltant dels temes de la pau, la solidaritat i els drets humans, adreçats als grups escolars que passin per la plaça durant el dia

o 18 h. Espectacle:  Una carretada de contes a càrrec de la Guilla Teatre.

 

Dimarts 24 d'abril

De 19 a 20.30 h. Presentació del llibre de poemes: "Soy como puedo" a càrrec de l'autor local Joaquín Calderón. Sala Margarida Xirgu. 

 

Dijous 26 d'abril

De 18.30 a 20 h. Sala taller infantil. Biblioteca RFJ. Taller Carvat de segells i estampació en tela a càrrec de Cristina d'Enigma Difusió Patrimonial.   

 

Divendres 27d'abril

De 18 a 19.30 h.  Sala Taller Infantil. Biblioteca RFJ . Taller Creem el nostre primer llibre digital a càrrec de QPertin. Infants de 7 a 12 anys.    

De 19 a 20.30 h. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca RFJ. Presentació del llibre de poemes Soy como puedo a càrrec de l'autor local Joaquín Calderón. 

 

Dissabte 28 d'abril

18 h Teatre Plaza. Espectacle familiar:  Aladdin, the pop musical, espectacle recomanat a partir de 4 anys

Preu de l'entrada: 5 €

Organitza: La Xarxa d'espectacles infantils i juvenils de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.

 

Per Sant Jordi regala cultura

Preus especials i descomptes per als espectacles de la programació estable al Teatre Plaza durant el dia de Sant Jordi a l'estand de Castelldefels Cultura. Per a més informació: www.teatreplaza.org

 

 


Revisat: 06/04/2018

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50