Hemeroteca

       
Divendres, 11 d'octubre de 2019

Les Jornades de Pau i Solidaritat 2019 se centren en la reducció de les desigualtats

Aquest passat diumenge s'ha celebrat nova edició d'Estels per la Pau •El proper 26 d'octubre (14h) tornen els Menjars d'Arreu del Món, que aquest any arriben a la 24a edició Del 8 al 27 d'octubre, Castelldefels acull un complet programa d'activitats centrat en sensibilitzar sobre la importància de la reducció de la desigualtat al món, objectiu de desenvolupament sostenible

Del 8 al 27 d'octubre, el Consell Municipal de Pau i Solidaritat organitza la 30a edició de les Jornades de Pau i Solidaritat, amb activitats per a totes les edats, centrades en sensibilitzar sobre la importància de la reducció de la desigualtat al món, vertebrada en tres eixos: Fi de la Pobresa, Fam Zero, i Salut i benestar (objectius de desenvolupament sostenible). Durant aquestes dates la sala Margarida Xirgu acull l'exposició Tornar a AL-Ma'ln, Igualtat i Pau a Palestina, de l'organització DE-COLONIZER i el FCCD. De l'11 al 27 d'octubre també es pot veure un resum d'aquesta exposició al pasadís de la planta baixa de l'ajuntament.

D'entre les diferents activitats destaquen per exemple la xerrada Tornar a AL-Ma'ln: Memòria històrica i convivència a Israel i Palestina amb Eitan Bronstein i Laurent Cohen (9 d'octubre 19h – Saló de Plens); el concert contra les desigualtats Jazz Latino desde tierra Charrúa amb la Banda Belem d'Uruguay (10 d'octubre 20h –Teatre Plaza); o la xerrada Activisme social artístic amb Leonard Rentería, Freddy Samuel “Snif” i Magalí Castillo (15 d'octubre 19 h – Sala Margarida Xirgu), en el marc del projecte Ciutats defensores dels Drets Humans

24a edició dels Menjars d'Arreu del Món

Com ja es tradicional en el marc de les jornades, el 26 d'octubre (14h) tornen els Menjars d'Arreu del Món, que aquest any arriben a la 24a edició. Es tracta de la tradicional trobada gastronòmica on ciutadania i entitats de Castelldefels aporten les seves propostes culinàries, en la majoria de casos pròpies del seu país de procedència, i s'apleguen a la pista poliesportiva de Can Roca per degustar els diversos plats procedents d'arreu del món. Els cuiners i les cuineres són persones que presenten els seus plats de manera altruista per recaptar diners per iniciatives solidàries.

Les donacions aquest any aniran destinades al projecte “Escola rural Kangandala-Uganda” de Mans Unides Castelldefels.

Les entrades es poden adquirir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament (menys de 12 anys: 9€ - adults: 16€).


+ INFO: Programa complet de les Jornades de Pau i Solidaritat 2019

Imatge notícia
Edició anterior dels Menjars d'Arreu del Món/ORIOL PAGÈS
Imatge notícia
Concert de Jazz Charrua al Teatre Plaza de Castelldefels/ORIOL PAGÈS
Imatge notícia
Festival d'Estels per la Pau del passat 20 d'octubre a la platja de Castelldefels/ORIOL PAGÈS
↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50